Folk i farta

Fem i farta

Vi har snakket med fem medlemmer i BioFoto Hordaland om deres forhold til naturfoto og klubben.

Hvordan fikk du vite om BioFoto?Hvorfor er du medlem?Hva er dine favoritt-motiver?Vil du anbefale andre å bli medlem?Hvor går din neste fototur?

Helge Bringeland
Jeg var på Vestnorsk naturfoto-dag, som jeg fikk kjennskap til gjennom Bekka-lokket.Jeg liker å ta bilder av natur og dyr, og i BioFoto treffer jeg mange kjekke folk.Fugler og dyr, men i det siste har det blitt mer og mer landskap.Jeg for-teller om BioFoto til folk jeg treffer, og jeg anbefaler dem å bli med.Jeg foto-graferer mye i nær-miljøet.
Helge SøgnebottenGjennom andre som allerede var medlem.Jeg setter pris på det sosiale miljøet i klubben. Her treffer jeg mange som har mye kunnskap, og som gjerne deler den med andre.Natur, spesielt fugl og landskap.Ja!Flatanger, sammen med BioFoto Hordaland.
Merja OlssonVia mannen min som var medlem.Jeg setter pris på det sosiale, jeg får inspira-sjon og lærer av andre.Fugler og dyr er mine favoritt-motiver, men jeg liker også å drive med makro og blomster.Ja, selvfølgelig.Det blir tur til Finland til våren.
Ann-Mari HaukelandJeg søkte på nettet etter foto-klubber i Bergens-området.I BioFoto Hordaland får jeg impulser og inspirasjon.Dyr og fugler, det meste med puls og pels.Ja.Patagonia i april 2022.
Jan Erik ChristensenJeg var på Vestnorsk Naturfoto-dag som jeg oppdaget via Facebook.Det er masse aktiviteter og turer som jeg liker å være med på.Dyr og fugler.Absolutt.Jeg skal være med BioFoto Hordaland til Flat-anger. Gleder meg veldig.

Tidligere artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *