Referater fra møter

Nyttig møte om arbeidsflyt og skylagring

Mandag 1. november hadde vi møte om arbeidsflyt og skylagring, dyktig ledet av våre egne Helge Søgnebotten og Helge Bringeland. En lydhør forsamling av ca. 20 fremmøtte fikk mange gode tips. Helge S tok oss gjennom de ulike trinnene i en god arbeidsflyt etter at bildene er tatt. Han begynte med å si at det ikke bare finnes én måte å gjøre dette på, men at det viktigste ar at man har et system, og at hver av oss må finne sitt system. Deretter tok han oss igjennom måten han arbeider på, fra ordning av arbeidsplassen, til organisering av mapper (etter år, måned og dato), tagging og bruk av nøkkelord og til slutt lagring (på eksterne harddisker mm). Helge B fulgte opp med et velstrukturert innlegg om lagring i skyen, med vekt på norskproduserte Jottacloud. Det var mange gode spørsmål og kommentarer fra salen, om et tema som tydeligvis engasjerte.

Etter de to innleggene tok vi en pause med benstrekk og mingling. Praten gikk løst og ledig, om kommende turer, nytt på utstyrsfronten og andre viktige ting. Etter pausen hadde Helge S forberedt en visning av bilder fra Canada (Alberta og British Columbia). Vi fikk se mange flotte fuglebilder av nordamerikanske arter, alle med norske navn, samt fine landskapsbilder. Det ble en innholdsrik kveld som engasjerte mange.

Tidligere artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *