Her kan du som medlem sende inn en annonse om fotoutstyr du ønsker å kjøpe eller selge. Handelen er noe som foregår mellom kjøper og selger, men vi kan formidle. Lag en liten tekst om hva du ønsker å selge/kjøpe, skriv litt om tilstand («som nytt», «nesten som nytt», «små bruksmerker, men ellers i bra stand», «tydelig slitt» el.l.). Legg gjerne ved et bilde. Bildet må være i jpg, og i oppløsning tilpasset nett (vi ønsker ikke bilder i full oppløsning). Legg også til navn, mobilnummer og/eller e-post. Send til post@biofoto-hordaland.no, så legger vi ut annonsen.Nikon 24 mm/1.8 til salgs

Nikkor 24mm 1.8 G ED med solblender og BW filter. Utstyret er som nytt – brukt mindre enn 5 ganger. Linsen er svært skarptegnende og passer til fullformat (f.eks. Nikon D850) kr 4200 ( ny pris 9800 + filter). Kontakt Gunnar Bergo, Voss: gbergo@online.no

Canon R5 til salgs

Selger min gode Canon R5. Kamera har vært godt tatt vare på. Ingen skader, bruksmerker eller slitasjer å bemerke. Selger også 2x extendere/telekonvertere og batterigrep til Canon R5/R6 og RF-systemet. Alt er kjøpt nytt hos Stjørdal foto, og jeg har vært eneste eier. 

Liste over hva jeg selger:

– Canon R5 (26 500,-)

– Canon Batterigrep BG-R10 (2500,-) 

– Canon RF 2.0x extender (6000,-)

Jeg kan også legge ved et Wise 256gb CF-express kort ved et pakkekjøp.

Alt gjenstander kommer i original emballasje med det opprinnelige innholdet som f.eks. et stk. original batteri, lader, reim etc. Pakken kan hentes ved Verftet i Bergen, eller sendes ved forskuddsbetaling + frakt (sporing). Kan også kjøpes gjennom «Fiks ferdig» via finn-annonsen til avtalt pris på forhånd.

ShutterCount:

Jeg klarer ikke å finne en nettside eller et program som kan si meg noe om ShutterCount på Canon R5, men til info, så har jeg nesten kun brukt elektronisk lukker på dette kamera (95%+), og ikke mekanisk eller 1st-Curtain lukker. Har fått svar fra Canon på dette emne, og de sier at kameraet må sendes inn til en Canon-verkstad for å få vite shuttercount på kamera. 

Ta kontakt med Torjan Haaland, e-post: tmh.gizz@gmail.com