Her kan du som medlem sende inn en annonse om fotoutstyr du ønsker å kjøpe eller selge. Handelen er noe som foregår mellom kjøper og selger, men vi kan formidle. Lag en liten tekst om hva du ønsker å selge/kjøpe, skriv litt om tilstand («som nytt», «nesten som nytt», «små bruksmerker, men ellers i bra stand», «tydelig slitt» el.l.). Legg gjerne ved et bilde. Bildet må være i jpg, og i oppløsning tilpasset nett (vi ønsker ikke bilder i full oppløsning). Legg også til navn, mobilnummer og/eller e-post. Send til post@biofoto-hordaland.no, så legger vi ut annonsen.Sigma 14mm f/1.8 til salgs

Sigma 14 mm f/1.8 DG HSM ART for Nikon selges for kr 9000,-. Objektivet er som nytt, og egner seg til f.eks. nordlys-fotografering. Nikon FTZ-adapter følger med, slik at det kan benyttes på Nikon Z kamera. Veske pluss eske er også med.
Butikkpris ligger på ca 14.000,- pluss adapter.

Kontakt Thor Erik Bjerregaard, Bruvik: theb54@yahoo.no

Sigma 500 mm/4 til salgs

Sigma 500mm 4,0 for Nikon. Fantastisk kvalitet, helt på høyde med Nikon originaltele, bare mye rimeligere. I topp stand, lite brukt. Selges pga kjøp av ny 800mm. Nypris tett oppunder 80.000. Selges nå for kr 47.000,- hvis avgjørelse før jul. Camotrekk som vist på bildet følger med, men ikke den hurtigkoblingsplaten som vist på stativfoten. Leveres i original emballasje og med solblender.

Kontakt Robin Strand

Mobiltlf. 90764724
Mail: robinstrand56@gmail.com