Her kan du som medlem sende inn en annonse om fotoutstyr du ønsker å kjøpe eller selge. Handelen er noe som foregår mellom kjøper og selger, men vi kan formidle. Lag en liten tekst om hva du ønsker å selge/kjøpe, skriv litt om tilstand («som nytt», «nesten som nytt», «små bruksmerker, men ellers i bra stand», «tydelig slitt» el.l.). Legg gjerne ved et bilde. Bildet må være i jpg, og i oppløsning tilpasset nett (vi ønsker ikke bilder i full oppløsning). Legg også til navn, mobilnummer og/eller e-post. Send til post@biofoto-hordaland.no, så legger vi ut annonsen.Max platypod – flatt stativplate 

Det helt flate stativet/platen, gjør det bl.a. enkelt å fotografere i en lav vinkel/perspektiv eller til makrofotografering mm. 

I tillegg følger det med to fleksible «stenger» som kan festes til plate, enten som to separate eller de kan skrues sammen. På disse kan man f.eks. feste en lyskube. Det finnes flere YouTube videoer som viser bruken.

Max kommer med baseplate, fire piggføtter og avtakbar oppbevaringsboks, 1/4″ – 1/4″ hånd-til-hånd korsmutter og en mikrofiberpose

Aldri brukt.

Ny koster den ca. 1.050 kr.

Selges for kr. 650,-

Kontakt Åse Solvi: asolvi91@gmail.com eller tlf. 93051688

Joby Gorillapod 3K Stativ (Uten Kulehode) – Hold den, sno den eller still den – GorillaPod 3K Stativ vil støtte utstyret i alle vinkler. Perfekt til stillfotografering, vlogging eller live streaming.

Fleksible ben som kan snos rundt forskjellige objekter så du får ubegrensede vinkler og presis kontroll over komposisjonen. Lett å ta med seg i en håndveske eller ryggsekk. Gir god stabilitet i vanskelig terreng og holder vekt på opptil 3 kg.

Kun brukt et par ganger. 

Ny pris ligger på mellom 3-600 kroner. Selges for kr. 200,-

Kontakt Åse Solvi: asolvi91@gmail.com eller tlf. 93051688

Yongnuo YN300 Pro Led Video Light

Belysning er alltid en kritisk komponent i enhver videoproduksjon. 

Et lite lyssett som Yongnuo YN300 vil dekke behovet ditt i de fleste situasjoner, enten du filmer landskap med lite lys, du filmer bryllup eller andre innendørs arrangementer.

Denne lampen kan også benyttes for å lyse opp forgrunn når man tar nattbilder.

Det følger med 4 ulike plater med forskjellige farger, slik at man kan velge hvilken lyseffekt man ønsker. I tillegg er det en festeanordning og en fjernkontroll.

Aldri vært i bruk.

Ny pris varierer fra rundt 1.000 til opptil 2.000.

Selges for kr. 800,-

Kontakt Åse Solvi: asolvi91@gmail.com eller tlf. 93051688

Sigma 500 mm/4 til salgs, NY PRIS

Sigma 500mm 4,0 for Nikon. Fantastisk kvalitet, helt på høyde med Nikon originaltele, bare mye rimeligere. I topp stand, lite brukt. Selges pga kjøp av ny 800mm. Nypris tett oppunder 80.000. Selges nå for kr 37900. Camotrekk som vist på bildet følger med, men ikke den hurtigkoblingsplaten som vist på stativfoten. Leveres i original emballasje og med solblender.

Kontakt Robin Strand

Mobiltlf. 90764724
Mail: robinstrand56@gmail.com