Referater fra turer

Dovre

Turen til Dovre 16-19. september ble en suksess. Vi startet dagene med å se etter elg, og elg fikk vi se, noen på lang avstand, andre ganske nær. Etter frokost gikk vi inn i fjellet for å speide etter moskus. Vi hadde fått tips om hvor de kunne stå, og vi hadde også speidet litt selv første kvelden. Vi fikk oppleve moskus på nært hold, både med litt slåssing og med Svånåtindane som flott bakgrunn. Høstfargene var fine, og vi fikk flotte bilder av knallrøde blader av rypebær, oransjefargede dvergbjørker og mye annet spennende. Det var 12 fornøyde fotografer som kom ned fra fjellet etter dager med flotte opplevelse, litt trøtte i beina, men med minnekort fulle av fine bilder fra høstfjellet.

Tidligere artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *