Program

Turer

8. september Botanisk hage på Milde. Vi rusler i hagen og tilgrensende områder, f.eks. det fine Mildevannet.

16.-19. september Tur til Dovre. Hovedmotiver blir landskap, høstfarger, moskus og elg. Vi skal bo på Hjerkinn fjellstue. Antall deltagere er maks 12. Alle må være fullvaksinerte. Påmelding til anderslundberg21@gmail.com Pris kr 4370/person for enkeltrom, kr 3470/person i dobbeltrom. Dette inkluderer tre overnattinger, to middager, frokost og niste. Vi har lagt opp til torsdag-søndag, men dersom noen ønsker å komme fredag, er det også mulig. Dersom vi blir 12, trenger vi fire biler. Vi deler på utgifter til drivstoff, bompenger og ev. ferje. En mulig trase går via den spektakulære Tindeveien mellom Årdal og Turtagrø.

Oktober/november Tur til Myrdalsvannet i Fana. Tema: nattfotografering. Turleder er Åse Solvi. Dato og klokkeslett kommer.

2.-5. desember (torsdag til søndag). Tur til Flatanger i Trøndelag. Vi besøker Ole Martin Dahle som er kjent som «ørnemannen». I mange år har han drevet med guiding for naturfotografer som vil ha bilder av ørn, og måten han gjør dette på er helt unikt. Da vi var der med BioFoto Hordaland sist, hadde vi 50 stup av havørn for hver økt, og vi hadde mange økter, to per dag, en morgen- og en kveldsøkt. I desember er det kanskje mest aktuelt med kongeørn, men dersom noen ønsker en økt med havørn, lar det seg ordne også. Deltagerantall: seks. Alle må være fullvaksinerte. Kongeørnskjulet har plass til tre fotografer, og vi har kongeørna på ca. 18 meters hold. 300-500 mm tele er ideelt. I tillegg vil vi bruke Ole Martins nye skjul med stort vannspeil i forkant av skjulet. Der kan vi fotografere hønsehauk, pluss ekorn og småfugler. Dette skjulet er helt nytt, innviet nå i høst, og det ser fantastisk ut. Vi bor i eget gjestehus. Her kan vi stelle oss selv med mat. I huset er det kjøkken, stue, to bad og tre soverom. En kveld kan vi spise på restaurant hvis vi ønsker det. Muligheter for nordlys om kvelden. Fly til Værnes, leiebil derifra. Pris kr 1500/dag + fly og leiebil (som vi deler på). Dyr tur, men du verden for noen bilder vi får! Påmelding til anderslundberg21@gmail.com FULLTEGNET

Tidligere artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *