Referater fra turer

Kjekk tur til Langedrag

Tekst: Torjan Håland

Turen til Langedrag 3-5. mars 2023 levde opp til alle forventinger. Vi var tre deltagere som fikk oppleve fjellrev løpende mellom beina våre, og gaupe og ulv på kun 1-3 meter avstand. Guiden oppfylte våre ønsker med å forsøke å holde dyrene på litt avstand for fotograferingens skyld. 

Oppholdet på gården var veldig behagelig med god mat, og masse spennende aktiviteter. Turen til og fra Langedrag var litt mer utfordrene med kraftig vind og snøfokk over fjellet, men vi kom oss vel frem, og vel heimatt. 

Gaupoe i fullt firsprang. Foto: Eli Sørensen.
Reven lusker forbi. Foto: Eli Sørensen.
Hva er dette for et hull? Foto: Paul Johan Høl.

Ulvevenner. Foto: Paul Johan Høl.

er du meg? Foto: Torjan Haaland.

Fjellrev. Foto: Torjan Haaland.

Tidligere artikler

1 kommentar

  1. Åse Solvi says:

    Wow, Her var det flere virkelig spektakulære og flotte bilder! Nydelig lys på ulven og fjellreven Torjan og det bilde av de to ulvene «kjeft mot kjeft» til din venn, var helt fabelaktig. Likte også godt ditt bilde av rødreven Eli. Den var vi ikke så heldige at vi fikk sett i fjor.
    Kjekt dere fikk en super tur som innfridde forventningene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *