Referater fra møter

Namibia 2022, ved Sveinung Sigbjørnsen

Av Åse Solvi

Medlemsmøte 04.05.2023 Kl. 1800 – 2040, Multisalen, Åsane kulturhus

24 var til stede i «Multisalen» og 9 på zoom.

Sveinung har vært flere ganger i Afrika. Denne gangen gikk turen til Namibia, men gruppen han var med var også kort innom Zambia, Botswana og Zimbabwe. Gruppen var innom flere nasjonalparker, og overnattingen skjedde i lodger. Turene gikk til savanner eller våtmarker ved hjelp av åpne jeeper eller flatbunnede elvebåter. På utfluktene hadde de med seg dyktige guider.

Vi fikk se mange flotte bilder av mange ulike og fargerike små og store fugler, av elefanter, geparder, leoparder, løver, sjiraffer, gnuer, ulike arter neshorn, jordekorn, flodhester, villhunder, hyener, vortesvin, bavianer, krokodiller og mye mer. I tillegg fikk vi se bilder av varke soloppganger og solnedganger og ulike landskapsbilder. Alt ble formidlet på en interessant og til tider morsom måte som engasjerte oss tilhørere.

Som vanlig var det innlagt en pause med noe å drikke, vafler, kjeks og frukt. Inntrykket er at alle setter stor pris på disse pausene hvor det blir anledning til å slå av en prat, både med nye medlemmer og med de som har vært med en stund. Tusen takk til Bente som ordner dette til hvert møte. Det setter vi stor pris på!

 Bilde fra salen. Foto: Per Ivar Bruvik.

Sveinung Sigbjørnsen. Foto: Per Ivar Bruvik.

Tidligere artikler

1 kommentar

  1. Jan Helge Fosså says:

    Sveinung sitt foredrag fra Namibia var meget interessant. Mange fine bilder og interessante opplysninger om naturen og dyrene. Det var tydelig at Sveinung hadde lagt mye arbeid ned i presentasjonen og forberedt seg godt. Veldig bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *