Referater fra møter

Sju fylker, fire årstider

Foredrag av Åse Solvi

Referat: Anders Lundberg

På medlemsmøtet 25. mai 2023 tok Åse Solvi oss med på en reise gjennom sju fylker og fire årstider. Åse har spesialisert seg på landskapsfoto, og fra første bilde fikk vi se hvordan hun har utviklet sin sjanger på en blikkfangende og imponerende måte. Vi fikk se bilder fra Rogaland, Vestland, Innlandet, Viken, Møre og Romsdal, Nordland og Troms og Finnmark. Noen av bildene tok nesten pusten fra oss. Nattbildene med stjernespor var flotte, og det samme kan vi si om bildene av nordlyset som danset over himmelen. Vi fikk se stilrene landskapsbilder, gjerne me få billedelementer, men med enkle og flotte komposisjoner, vi fikk se stor fullmåne over skogen, vakre solnedganger på kysten, dis over morgenvann og flott fossenatur. Vi fikk også se fine bilder av fugler og makro. Foredraget var en stor inspirasjon for oss som var med på reisen, enten vi satt i Åsane Kulturhus eller deltok på Zoom.

Etter solnedgang i Lofoten. Foto: Åse Solvi.

Stjernespor og nordlys i Øygarden. Foto: Åse Solvi.

Foredragsholderen foran sitt publikum. Foto: Per Ivar Bruvik.

Bente sørget som vanlig for mat og drikke i pausen. Foto: Per Ivar Bruvik.

Praten gikk livlig i pausen. Foto: Per Ivar Bruvik.

Tidligere artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *